Home

Genieten na een fietsdag bij Quinta no PinhalBoek voor 31 December 2016 een vakantie in 2017 en betaal de prijs van 2016. 

Tussen de uitlopers van de Serra da Estrela en de Costa de Prata bepalen groene, golvende berglandschappen, oude olijfbomen en geurende citrusvruchten de omgeving van het dorp Vila Nova de Poiares.

Fietsvakantie Land rond Coimbra met QNPportugalAktieve vakanties met QNPPortugal

Wij bieden fietsvakanties en wandelvakanties aan in midden-Portugal met als vertrekpunt de accommodatie Quinta no Pinhal, die net buiten het dorp ligt.Deze quinta van ruim 1 hectare met olijfbomen en fruitbomen, is gebouwd in de negentiende eeuw en in 1998 volledig gerenoveerd in Portugese stijl.

Zwembad met overdekte  buitenruimte QNPHeerlijk fietsen en wandelen

 U kunt in dit mooie klimaat genieten van de landelijke omgeving , het frisse zwembad en de vele mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Wij bieden ook korte aktieve vakanties aan in midden portugal allemaal met overnachtingen op de mooie landelijke accommodaties met veel comfort en een prachtige ligging. 

Dag6_PdGois13


Kanotochten, canyoning, beklimmingen, een wijnreis en bijvoorbeeld het echte mountainbiken downhill (al dan niet begeleid) behoren tot de mogelijkheden.

IMG_0562b Vakantiehuis Casa de Cima

Behalve de diverse sportieve vakanties, waarbij u verblijft op verschillende authentieke landelijk gelegen Quintas, kunt u ook kiezen voor het huren van ons vakantiehuis Casa de Cima in Portugal

COIMBRA aquaductDe eeuwenoude universiteitsstad Coimbra

met haar eigen fado is een cultuurhistorische parel met allerlei mogelijkheden zoals o.a. het bijwonen van een fado concert voor een prettig verblijf. Coimbra ligt 20 km ten noordwesten van Vila Nova de Poiares.Quinta no Pinhal

IMG_0101

Alg_011 

In de buurt

Mondego