REVIEWS

Zonder risico boeken

Volg ons op Facebook en Instagram  CONTACT

fietsreis qnpportugalErvaringen van fietsers  en wandelaars die bij ons in midden portugal van een reis hebben genoten


oktober 2020

Er was echt niets wat niet goed was. Een heerlijke vakantie hebben we gehad.


juli 2019

We hebben een fantastische vakantie gehad, Heel erg naar onze zin gehad! Wat een mooi gebied. Fijne afwisseling, heerlijke fietstochten, prachtige accommodaties.

juli 2020

Met dank voor de gastvrijheid en alle (extra) goede zorgen! we hebben een fantastische vakantie!


juli 2019

Henny en Nicole, hartelijk dank voor ons weekje fietsen. Het was een heerlijke week met goede service en tips. Een aanrader !


juli 2019 

Super, dank je wel. Jullie zijn top organisatoren ☺. Tot zaterdag !


mei 2019 

hebben (eind mei 2019) een heerlijke fietsweek gehad in het mooie en vriendelijke gebied rondom Coimbra in Portugal. Hennie en Nicole zijn een prima gastheer en gastvrouw en hebben leuke fietstochten uitgezet (wandeltochten kan ook). Als sportieve 55+ ers hebben we een fietsweek gedaan en omdat dit toch best wel inspannend zou zijn hebben we gekozen om ons helemaal te laten verzorgen; van ontbijt, lunch tot diner. Dat is ons prima bevallen. Fietsen in de Portugese heuvels is toch iets anders dan op het vlakke Nederlandse land. Onderweg genietend van de heerlijke broodjes en 's avonds wachtte een leuke dinerverrassing. Soms door de gastheer/vrouw van de andere Quinta verzorgd, soms bij een prima geselecteerd restaurant in de nabijheid. Het vervoer van koffers of de transfers van en naar het restaurant was allemaal prima geregeld. Voor ons een vakantie met een prima mix van inspanning en ontspanning!


mei 2019

Mooie, afwisselende, soms pittige, maar niet te lange wandelingen (ook de optionele wandelingen van dag 1 en 5 zijn zeer aan te raden). Vervoer naar/van begin- en eindpunt steeds prima geregeld. Comfortabele en gezellige accommodaties, goed eten. Perfect te combineren met stadsbezoek aan Porto en/of Coimbra.


augustus 2018 

Een mooie en goed verzorgde fietstocht. Goed te fietsen met af en toe een echte klim. Langs voldoende dorpjes, cafeetjes, af en toe een riviertje om even lekker te rusten.


augustus 2018

( een samenvatting van het hiervoor genoemde ) Wij reisden met onze zoon en kleinzonen ( 18 en 15 ) De reis bood voldoende variatie voor de gemengde samenstelling . De lokale agent ( Henny en Nicole ) was zeer behulpzaam. Ook toen er een voet verstuikt was , en eveneens toen de temperatuur op drie dagen 42 graden was . We konden op alle locaties op begrip rekenen toen we besloten bij het licht worden te ontbijten en zeer vroeg de route te rijden . Voor de jongens was de extra dag op de rivier met kano's een goede afwisseling . De bijzonder hulp van Henny en Nicole tijdens deze niet standaard tocht door de extreme hitte , blijft ons lang bij , evenals de snelle reactie toen er een koffer werd vergeten en de goede service tijdens de transfer . De kwalitatief goede e- bikes maakte de tocht voor de 75 plussers wel heel ontspannend . 


augustus 2018 

We hebben genoten van een fietsreis door een prachtig afwisselend landschap. Halverwege hebben we een extra dag ingepland, waarop het prompt regende, verder heerlijk weer half april. Overal bloemen, bloesem van de kweeperen en soms de geur van sinaasappelbloesem. De 3 accommodaties waren heel verschillend en heel karakteristiek.


juli 2018 

De vakanie voldeed meer dan aan onze verwachting.

mei 2018 

Ondanks onze lastminute boeking was alles perfect georganiseerd!


april 2018 

Prachtige route, mooie onderkomens


september 2017 

Vorig jaar hebben we met veel plezier een SNP fietstocht gemaakt vanaf jullie quinta. Kun je ons vertellen welk merk fietsen we toen gebruikten, want die zijn ons prima bevallen. (gewone, geen electrische) met hartelijke groeten,


augustus 2017

Wij hebben een bijzondere fietsvakantie beleefd rondom Coïmbra. We hebben leuke mensen ontmoet en prachtige routes gefietst. Heel bijzonder was de lange klim naar San Antonio de Neve, de spectaculaire afdaling was een geweldige beloning voor de inspanning die het koste om naar boven te fietsen. We verbleven in goede accommodaties en, niet onbelangrijk, we hadden de beschikking over goed materiaal.


mei 2017 

Onze fietsreis was prima georganiseerd! Wat een leuke manier om een land en haar bevolking beter te leren kennen!

Eerdere  ervaringen vind je onder REISAANBOD,  Fietsreis Land rond Coimbra


In de buurt

De Rio Mondego is de grootste rivier die alleen in Portugal stroomt. Hij ontspringt in de Serra da Estrela, de grootste bergketen op het vasteland van Portugal, met een hoogste piek van 1993 m. Hij loopt 234 km van het Manteigas gebied (1425 meter) in Serra da Estrela naar zijn monding in Figueira da Foz en stroomt daar in de Atlantische Oceaan. De rivier loopt langs steden als Coimbra en Montemor-o-Velho.

Mondego

NIF:PT506832074; A mansão no pinhal Lda, Rua da Paz 37, 3350-094, Vila Nova de Poiares, Portugal; 00351-960082018; info@qnpportugal.eu